kokkenogco.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på kokkenogco.dk
OK
Pia Tukjær Eriksen
Kundeservice
Marlene Lørup Rasmussen
Kundeservice

Pia Tukjær Eriksen
Kundeservice
Marlene Lørup Rasmussen
Kundeservice

En dele af Catering Danmark


  1.  
    Fødevarestyrelsens smiley
  2. Traef-logo_2015 

    Vi deltager på HR-messe!

    Få en gratis smagsprøve
    30/9-1/10 i Øksnehallen, stand 100

Historik

Kokken & Co er dansk og ejet af Catering Danmark, der har eksisteret siden 1966. Vi er landsdækkende med køkkener i København, Slagelse, Århus og Odense.

Vi stiller meget store krav til hygiejne og derfor har vi fire gange så mange kontrolbesøg fra autoriteter end mindre catering firmaer. Vi har bl.a. et kompetent samarbejde med Steins Laboratorier, så vi hele tiden er et skridt bedre end lovens forskrifter.

Kokken & Co har succes netop pga. konceptet med sunde og energi rigtige menuer til flere jobtyper.

Vores team har brede og solide kompetencer, og er hentet fra store internationale og nationale catering virksomheder. Deres erfaring breder sig fra traditionel kantinedrift til offshore kantiner.

Vores fælles passion for mad er forudsætningen for – og giver os evnen til – at skabe de gode og glade smagsoplevelser.

Du er altid velkommen til at høre mere om vores vision – og ikke mindst passion – for den gode smag.

Catering Danmark

En voksende succes

Catering Danmark er samtidig en solid gruppe med over 120 medarbejdere, mere end 200 vognmænd og en årsomsætning på mere end 100 millioner kroner. Catering Danmark er en af de hurtigst voksende virksomheder i Catering branchen.

Catering Danmark har nået en førende position i markedet gennem et godt købmandskab. God og stabil kvalitet. Sund fornuft og konstant fokus på kundernes behov.

Hvert brand har sin helt egen profil, men er samtidig fælles om et godt og velstruktureret bagland med fælles funktioner som logistik, indkøb, IT, økonomi, marketing og produktudvikling.

Profilerne har hver især fokus på levering af catering, til enhver lejlighed og dermed med forskellige gode råvarer, tilberedningsmetoder og opskrifter.

 

 

 

Kokken & Jomfruen er Danmarks største landsdækkende cateringfirma med over 1 mio. mætte og glade gæster om året.

Vi foregiver ikke at være et fransk provence gourmet køkken, men vi lover dig til gengæld, at du får velsmagende festmad.

  

 

Smageriet er catering, hvor maden følger tidens gastronomiske trends. Både nyt såvel som retro.
For, det er med mad som det er med mode – det hele går i ring.Vi bliver påvirket af verdenskøkkenet, det vi ser, det vi hører om og det vi smager på rejser.

 

KokkensHverdagsmad logo

 

KOKKENS hverdagsmads idé er simpel: Vores kokke laver sund aftensmad klar til dig og pakker det i bokse til 4 ugedage, vedlægger en serveringsvejledning og kører ”KokkeKassen” hjem til din dør.

Jobansøgning

Vi har løbende brug for kompetente og engagerede medarbejdere både i køkkener og administration. Så hvis du går og drømmer om at blive en del af vores team, så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning eller søge et af de ledige jobs, vi aktuelt har slået op. Læs mere her