kokkenogco.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på kokkenogco.dk
OK
Pia Tukjær Eriksen
Kundeservice
Marlene Lørup Rasmussen
Kundeservice

Pia Tukjær Eriksen
Kundeservice
Marlene Lørup Rasmussen
Kundeservice

Frokostordning fra KUN 55,-kr

 Pr. medarbejder pr. dag


 1.  
  Fødevarestyrelsens smiley
 2. Traef-logo_2015 

  Vi deltager på HR-messe!

  Få en gratis smagsprøve
  30/9-1/10 i Øksnehallen, stand 100


 

Levering af en sund og varieret frokost

Det er ved at være sidst på formiddagen. Kolleger mødes, der snakkes lidt om vind og vejr og talen falder på frokosten: ”Skal vi nu ha´ det samme at spise igen?” og ”Slankemad er det jo ikke ligefrem!”. De fleste vil kunne nikke genkendende til denne situation i virksomheden, medmindre frokosten allerede er i topklasse.

Det er ikke svært at undgå samtaler som denne. Med en yderst kompetent frokost levering fra en partner der leverer mad med variation, sundhed og bid i, vil kollegerne omtale frokosten som et højdepunkt på arbejdsdagen.

Der skal være valgmuligheder til frokost, så der kan vælges mad, der tilfredsstiller lige netop den rigtige arbejdsfysik, så ingen bliver trætte af menuen. Den rette sammensætning af retter til frokosten, er en forudsætning for at maven får de bedste arbejdsbetingelser, så der er maksimal energi til resten af dagen. Det giver også medarbejdere, der har overskud og ressourcer, når arbejdsopgaverne spidser til.

 • + Sund variation
  • Med en velsmagende varm ret og en dejlig frokostsalat som tilbehør samt lækre salater med hjemmegjorte dressinger er der lagt godt ud. Når der så tilføjes flere slags hjemmelavet brød og en række lækre oste, er bunden lagt med en sund varieret frokost.
 • + Sunde råvarer
  • Kernekompetencen hos Kokken & Co er kundernes energi og sundhed, der sikres via en sund varieret frokost buffet, der samtidig smager af noget. Nye menuer præsenteres ugentligt hele året rundt, og kosten kan varieres dagligt uanset om man er til fisk, kød, pålæg eller salater. Det sunde fedt findes i fisk og planteolier, og derfor er fisk en del af den ugentlige menu. Sammenlagt sørges der altid for at både arbejdende hjerner og muskler, har den nødvendige energi.
 • + Rette tid og sted
  • Når der skal vælges frokost levering, er det en forudsætning at maden bringes til rette tid og sted hele året rundt uden problemer. Det er naturligt at vælge en frokostpartner, der har en solid plan for logistik, indkøb, produktion og ikke mindst den nødvendige volumen, så prisen altid kan holdes på et fornuftigt niveau. Den rette kompetence med nogle af det danske markeds bedste kokke og erfaring i at levere til et større antal virksomheder sikrer samtidig at kvaliteten altid er i top. Når så tilsættes landsdækkende frokost levering, er forudsætningen på plads for den rette firma frokost partner.
 • + Tilbud
  • Er du interesseret i en sund og lækker frokost levering til jeres virksomhed? Vi tilpasser løsningen til jeres virksomhed, og er meget fleksible med ønsker og behov. Vil du høre mere om opskriften på den gode frokost eller mødetallerken, så kontakt os og book et møde eller lad os bevise vores værd med proveuge til en speciel pris.