kokkenogco.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på kokkenogco.dk
OK
Pia Tukjær Eriksen
Kundeservice
Marlene Lørup Rasmussen
Kundeservice

Pia Tukjær Eriksen
Kundeservice
Marlene Lørup Rasmussen
Kundeservice

Frokostordning fra KUN 55,-kr

 Pr. medarbejder pr. dag


 1.  
  Fødevarestyrelsens smiley
 2. Traef-logo_2015 

  Vi deltager på HR-messe!

  Få en gratis smagsprøve
  30/9-1/10 i Øksnehallen, stand 100


 

Fleksibel frokostordning – spændende frokost leveret

Skal frokosten være højdepunktet på arbejdsdagen? Kokken&Co leverer firma frokostordning. Varme retter, pålæg, lækre salater og hjemmebagt brød. Kokken&Co leverer frokost catering i København, Århus, Odense og Aalborg og resten af Danmark (til alle brofaste øer).

Ønsker din virksomhed ikke at drive en kantine? Når du vælger en frokostordning fra Kokken&Co, kræver det blot et lille anretterkøkken Maden laves frisk hver formiddag i et af vore 3 køkkener i København, Århus og Odense, og leveres direkte til din virksomhed i fade og skåle, klar til at sætte på bordet, nemmere bliver det ikke. Ønsker man levering på engangsservice, kan det også lade sig gøre.

Når der skal vælges frokostordning til firmaet, er der mange ting der skal tages hensyn til. Der skal være noget for enhver smag.  Den gode frokost er vigtig for at medarbejderen har overskud til resten af dagen.

Med Kokken&Co får din virksomhed hver dag en lækker frokost, leveret til døren.  Der er en velsmagende varm ret og spændende salater. Dertil flere slags brød, lækre oste, og flere slags pålæg.

En frokostordning fra Kokken&Co er en fleksibel løsning. Er der et skiftende antal medarbejdere der spiser frokost fra dag til dag? Hos Kokken&Co er det muligt at justere kuvertantallet løbende. Vi kan også levere mad til skiftehold og nathold. Har I brug for morgenmad til medarbejderne, eller frugt og snacks til i løbet af dagen? Dette er også muligt med en frokostordning fra Kokken&Co.

 • + Variation
  • Med en velsmagende varm ret med tilhørende salater er der lagt godt ud. Når der så tilføjes flere slags brød og en række lækre oste, er bunden lagt med en spændende frokost.
 • + Friske råvarer
  • Kernekompetencen hos Kokken & Co er kundernes glæde, der sikres via en varieret frokost buffet, der samtidig smager af noget. Nye menuer præsenteres ugentligt hele året rundt, og kosten kan varieres dagligt uanset om man er til fisk, kød, pålæg eller salater. Det sunde fedt findes i fisk og planteolier, og derfor er fisk en del af den ugentlige menu. Sammenlagt sørges der altid for at både arbejdende hjerner og muskler, har den nødvendige energi.
 • + Rette tid og sted
  • Når der skal vælges frokost levering, er det en forudsætning at maden bringes til rette tid og sted hele året rundt uden problemer. Det er naturligt at vælge en frokostpartner, der har en solid plan for logistik, indkøb, produktion og ikke mindst den nødvendige volumen, så prisen altid kan holdes på et fornuftigt niveau. Den rette kompetence med nogle af det danske markeds bedste kokke og erfaring i at levere til et større antal virksomheder sikrer samtidig at kvaliteten altid er i top. Når så tilsættes landsdækkende frokost levering, er forudsætningen på plads for den rette firma frokost partner.
 • + Tilbud
  • Er du interesseret i en lækker frokost levering til jeres virksomhed? Vi tilpasser løsningen til jeres virksomhed, og er meget fleksible med ønsker og behov. Vil du høre mere om opskriften på den gode frokost eller mødetallerken, så kontakt os og book et møde eller lad os bevise vores værd med prøveuge til en speciel pris.