Et af de mest populære samtaleemner hos kollegerne er frokosten. Det er vigtigt, at frokosten skaber glæde som den vigtigste pause i arbejdsdagen. Det er dog ikke altid med tilfredshed, at der ses frem frokost menuen, og kommentarer som ”Endnu engang tørt brød og gammel salat” og ”umuligt at blive mæt” er ikke usædvanlige, hvis maden ikke er på toppen. Det er dog slet ikke umuligt at tilfredsstille alle lige fra kontor til lagerfolkene.  Med en velsmagende frokostordning til virksomheder i Aalborg skabt til at højne energiniveauet vil kollegerne nævne frokosten som et toppunkt på dagen.

Det er vigtigt, at frokost buffeten dækker alle typer arbejdsfysik, og giver maver og hjerner de bedste arbejdsbetingelser. Den rette sammensætning af kosten giver medarbejdere med ressourcer og overskud til resten af dagen.  Med en veltillavet varm ret og en delikat frokostsalat som garniture er grundlaget lagt. Hertil tilføjes lækre salater med hjemmelavede dressinger og flere typer frisklavet brød fra eget bageri samt en række delikate oste. Når der yderligere tilføjes fisk til menuen af og til, skabes en frokostordning med en afrundet kost.

 

En solid plan

Når der skal vælges en frokostordning i Aalborg, er det en selvfølge, at maden leveres til rette tid og sted uden problemer året rundt, og at prisen holdes i et rimeligt leje. Med Kokken & Co som partner fås:

  • Den nødvendige volumen
  • En solid plan for indkøb, logistik og produktion
  • De rette kompetencer fra nogle af markedets bedste catering kokke
  • Erfaring i at levere til både større og mindre virksomheder

 

Tilbud

Den enkelte løsning tilpasses direkte til virksomheden, efter at ønsker, behov og krav er blevet vendt. Få en sund og lækker frokost ordning leveret dagligt på adressen i Aalborg, det er let og enkelt. Hør mere om den gode frokost recept.

Book et uforpligtende frokostmøde

Kontakt også gerne kundeservice alle dage man-fredag mellem 9-16 på tlf.: 71 99 98 16.

Vi leverer frokostordninger i hele landet

Vi leverer bl.a. til København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør og til virksomheder i resten af det brofaste Danmark.

Kokken & Co Administration

C.F. Tietgens Boulevard 30b
5220 Odense SØ

  CVR 17089234

Tjek os hos Fødevarestyrelsen

   Smileyordningen

Følg os på de sociale medier

   Linkedin

Kontakt os

7199 9816 
Send os en mail  

Fortrolighedspolitik

 

Cookies