Fortrolighedspolitik

Kokken & Co er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger. Derfor har vi en klar fortrolighedspolitik, når det gælder behandling af de oplysninger, du afgiver i forbindelse med fx download eller tilmelding til nyhedsbrev.

Formålet med fortrolighedspolitikken er at oplyse dig om, hvilke personoplysninger vi indsamler, og hvordan oplysningerne opbevares og bruges.

Kokken & Co vil til enhver tid behandle dine personoplysninger i henhold til Persondataloven. Loven gælder enhver form for håndtering af personoplysninger og dækker bl.a. indsamling, registrering, systematisering, opbevaring, brug og videregivelse.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

- Når du downloader materialer
- Når du tilmelder dig nyhedsbrev
- Når du udfylder kontaktformular

Selvom du bruger din mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra Kokken & Co flere gange. De oplysninger vi indsamler om dig er bl.a. mailadresse, adresse og telefonnummer.

Opbevaring af personoplysninger

Når du afgiver dine personoplysninger til Kokken & Co, giver du samtykke til, at disse må videregives til Kokken & Co samarbejdspartnere. Der er tale om samarbejdspartnere, der alene leverer ydelser på Kokken & Co vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Samarbejdspartnerne er naturligvis underlagt samme regler for opbevaring og brug af personoplysninger som Kokken & Co.

Kokken & Co videregiver ikke dine personoplysninger til 3. part uden dit udtrykkelige samtykke. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til retslige myndigheder (fx politi), fx i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

Brug af personoplysninger
Med mindre andet er oplyst, benytter Kokken & Co kun dine personoplysninger til det eller de formål, du er blevet oplyst om.

Dine personoplysninger bruges bl.a. til udsendelse af markedsføringsmateriale, kampagner og tilbud på fx mail, SMS, MMS og almindelig brevpost. Derudover bruges til de til at lagre din købshistorik, når du handler online (hvis du selv opgiver din mailadresse), således at du eksempelvis kan tilgå dine købskvitteringer elektronisk.

Sletning af personoplysninger
Du kan til enhver tid kontakte Kokken & Co, hvis du ønsker, at vi skal stoppe med at bruge dine personoplysninger. Vi vil så slette dine oplysninger og købshistorik.

Vi leverer frokostordninger i hele landet

Vi leverer bl.a. til København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør og til virksomheder i resten af det brofaste Danmark.

Kokken & Co Administration

C.F. Tietgens Boulevard 30b
5220 Odense SØ

  CVR 17089234

Tjek os hos Fødevarestyrelsen

   Smileyordningen

Følg os på de sociale medier

   Linkedin

Kontakt os

7199 9816 
Send os en mail  

Fortrolighedspolitik

 

Cookies