Vi er mere end bare en frokostordning…

Kokken & Co er en del af Catering Danmark, der har eksisteret siden 1966. Vi er landsdækkende og fra vores køkkener i København, Århus og Odense, bringer vi til daglig frokostordninger ud til kunder i hele Danmark.

Vi fokuserer på traditionelle og varierende retter, med fokus på hver enkelt kundes behov. Vi tror på et ernærende, grønt og godt måltid.

Catering Danmark

Vi vil skabe en pause...

Mangler I plads, ønsker I ikke ansvaret for en kantine eller måske ønsker I bare, at give medarbejderne et ekstra gode og slippe for at smøre madpakker hver dag, så er I kommet til rette sted.

Vi er med vores mere end 50 års erfaring godt rustet til at supplere jeres hverdag.

Vores brands:

Profilerne ved Catering Danmark har hver især fokus på levering af catering, til enhver lejlighed og dermed med forskellige gode råvarer, tilberedningsmetoder og opskrifter.

 

Med over 50 år på bagen er Kokken & Jomfruen det ældste brand i Catering Danmarks portefølje.

Kokken & Jomfruen har et af landets største menukort, og vi leverer mad til enhver anledning, uanset om det er en uformel hyggestund med de nærmeste, en reception eller en stor fest.

Maden fra Smageriet følger tidens gastronomiske trends og bliver i høj grad påvirket af verdenskøkkenet – det vi ser og smager på vores rejser. Vores madudviklere lader sig hele tiden inspirere til at udvikle nye retter. For at fremelske den gode smag har vi fokus på at bruge de 6 smagsnuancer; sødt, surt, salt, bittert, skarpt og astringent.

Udvalget af råvarer og andre detaljer, er med til at skabe en dejlig mad- og smagsoplevelse.

Jobansøgning

Vi har løbende brug for kompetente og engagerede medarbejdere både i køkkener og administration. Så hvis du går og drømmer om at blive en del af vores team, så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning eller søge et af de ledige jobs, vi aktuelt har slået op. Læs mere her

Vi leverer frokostordninger i hele landet

Vi leverer bl.a. til København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør og til virksomheder i resten af det brofaste Danmark.

Kokken & Co Administration

C.F. Tietgens Boulevard 30b
5220 Odense SØ

  CVR 17089234

Tjek os hos Fødevarestyrelsen

   Smileyordningen

Følg os på de sociale medier

   Linkedin

Kontakt os

7199 9816 
Send os en mail  

Fortrolighedspolitik

 

Cookies