Aarhus frokostordning tilpasset individuelt til virksomhedens krav, behov og ønsker

Tiden er kommet til frokosten, og den skal være af høj kvalitet, lækker og velsmagende. Det er de naturlige krav kollegerne stiller, men ofte bliver forventningerne ikke indfriet. Mødet med en trist udseende buffet uden variation og portioner i børnestørrelse er ofte nok til at spolere appetitten. Med en daglig frokostordning til virksomheder i Aarhus fra en partner med mange års erfaring løses problemerne og resultatet er glade og tilfredse medarbejdere.

En god frokostbuffet indeholder lidt for enhver smag. Humøret blandt kollegerne stiger, når der kan vælges mellem flere slags pålæg, dagens lækre varme ret eller en delikat frokostsalat. Som tilbehør findes naturligvis flere slags nybagt brød, en række sprøde salater samt tidens oste. Fleksibilitet er nøgleordet, når firmafrokosten skal sammensættes i Aarhus og omegn. Mulighederne er mangfoldige, og menuen tilpasses naturligvis individuelt til virksomhedens krav, behov og ønsker.

 

Et professionelt hold

Erfaring kommer ikke af sig selv. Et professionelt hold med fingeren på pulsen og lang erfaring i catering verdenen giver kvalitet, og samtidig er der sikkerhed for et gennemprøvet koncept, der har stået sin prøve i både mindre og større virksomheder gennem en årrække. Fra køkkenet i Aarhus leveres nye sunde og energirigtige menuer hver uge året rundt med fokus på velsmag, mens prisen holdes på et fornuftigt niveau til gavn for kunden.

 

Tilbud

Du er velkommen til at aftale et møde, hvor vi kommer nærmere virksomhedens ønsker, krav og behov. Hør også hvordan virksomheden kan reducere budgettet med op til 17 % via frokostordning leveret af Kokken & Co. Der kan eventuelt også aftales en uges prøvetid. Vi leverer maden i en uge, og der betales kun for tre dage.

Book frokostmøde

Eller kontakt Kundeservice alle hverdage mellem 8-16 på telefon: 71 99 98 16.

Vi leverer frokostordninger i hele landet

Vi leverer bl.a. til København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør og til virksomheder i resten af det brofaste Danmark.

Kokken & Co Administration

C.F. Tietgens Boulevard 30b
5220 Odense SØ

  CVR 17089234

Tjek os hos Fødevarestyrelsen

   Smileyordningen

Følg os på de sociale medier

   Linkedin

Kontakt os

7199 9816 
Send os en mail  

Fortrolighedspolitik

 

Cookies