Esbjerg frokostordning der tilgodeser flere forskellige jobtyper

  • Forvaltning af køkken med hvidevarer og andet inventar
  • Administration af køkkenpersonale.
  • Unødig dagligt mad-spild

Er ovenstående dagligdagen i din virksomhed? Måske er arbejdstiden bedre udnyttet indenfor virksomhedens kompetenceområde. Slip for besværet med køkkenadministration og overlad frokosten til en erfaren partner der tilbyder en daglig frokostordning i Esbjerg. Glæd kollegerne med en velsmagende og appetitlig oplevelse der giver energi og arbejdslyst til resten af dagen og spar samtidig på budgettet.

En god frokostbuffet skal være sund og nærende og tilgodese flere forskellige jobtyper. Det er nødvendigt med energi til både hjerne og muskler. Menuen indeholder typisk:

  • En varm eller lun frokostret
  • Flere slags delikat pålæg
  • En lækker og fyldig frokostsalat
  • Salatbar tilsat hjemmelavede dressinger
  • Flere slags friskbagt brød
  • En række lækre oste

 

Vi tilpasser løsningen

Som det centrale ved en frokostordning er maden, men ligeså vitalt er det at have en partner med styr på indkøb, produktion og logistik, når frokosten skal leveres dag efter dag året rundt. Med en landsdækkende frokostordning har Kokken & Co skabt et koncept med velsmagende, sunde og energirigtige menuer, der dækker behovet og ønskerne for de fleste jobtyper. Formlen er simpel; Vi laver det vi er gode til og ikke andet. Vi tilpasser løsningen til din virksomhed i Esbjerg.

 

Tilbud

Aftal gerne et møde, hvor vi lytter til behov, krav og ønsker. Sammen finder vi lige den løsning, der passer med budgettet og virksomhedens målsætning og medarbejdere. Lad os eventuelt give en prøve på vores kunnen ved at levere frokosten i en uge. Der betales kun for tre dage.

Bliv kontaktet

Eller kontakt vores kundeservice på telefon 71 99 98 16 hverdage mellem 8 og 16.

Vi leverer frokostordninger i hele landet

Vi leverer bl.a. til København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør og til virksomheder i resten af det brofaste Danmark.

Kokken & Co Administration

C.F. Tietgens Boulevard 30b
5220 Odense SØ

  CVR 17089234

Tjek os hos Fødevarestyrelsen

   Smileyordningen

Følg os på de sociale medier

   Linkedin

Kontakt os

7199 9816 
Send os en mail  

Fortrolighedspolitik

 

Cookies