Helsingør frokostordning med en partner der er til at stole på

Det er frokosttid, men frokosten er ikke på bordet i kantinen, og kollegerne sidder klare til at samle energi til resten af dagens opgaver. Årsagerne kan være mange, men sygefravær, stress, forkert indkøbspolitik eller nedbrud i hårde hvidevarer kan blandt andet forsinke frokosten. Med en frokostordning skabt til virksomheder i Helsingør undgås tidsspilde, madfrås og sure kolleger, og der skabes på samme gang luft i budgettet.

Der skal være overskud og plads til begejstring blandt kollegerne på arbejdspladsen. Men stemningen skabes ikke af sig selv. En af genvejene er gennem frokostbuffeten, der skal tilfredsstille alle typer medarbejdere. Den gode frokost består af en varm eller lun hovedret tilsat en fyldig lækker frokostsalat. Hertil hører det gode pålæg af mange typer, flere slags sprødt nybagt brød med den rette krumme og en række lækre oste. Som tilbehør naturligvis en salatbar med sprøde grønne salater og hjemmelavede dressinger. Hermed skabes grundlaget for den rette varierede frokost, der dækker alle arbejdstyper.

 

Den rette frokostordning

Den rette frokostordning skal være et samarbejde mellem virksomheden, og en partner der er til at stole på. En partner med stor viden, erfaring og kompetence i at levere frokosten til et stort antal virksomheder dagligt igennem en årrække. En samarbejdspartner der tilvirker en frisk, sund og velsmagende frokostmenu dagligt, og præsenterer nye menuer hver uge året rundt til virksomheder i Helsingør.

 

Tilbud

Få en tilpasset frokostløsning der passer med virksomhedens krav og behov. Bestil et møde hvor vi lytter til ønskerne, og skaber grundlaget for en skræddersyet løsning til virksomheden. Den spændende og varierede frokostbuffet med fokus på medarbejdernes trivsel er vores kernekompetence.

Book et uforpligtende frokostmøde

Vi leverer frokostordninger i hele landet

Vi leverer bl.a. til København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør og til virksomheder i resten af det brofaste Danmark.

Kokken & Co Administration

C.F. Tietgens Boulevard 30b
5220 Odense SØ

  CVR 17089234

Tjek os hos Fødevarestyrelsen

   Smileyordningen

Følg os på de sociale medier

   Linkedin

Kontakt os

7199 9816 
Send os en mail  

Fortrolighedspolitik

 

Cookies