Herning frokostordning hvor arbejdsenergien er på plads

Den daglige frokost er en selvfølge i de fleste virksomheder i Herning. Nogle vælger at lave maden selv, med alt hvad det indebærer af køkkenadministration, inventar og personale… andre vælger at få frokostmenuen bragt direkte til virksomheden, og sparer derfor tid, der kan bruges på andre gøremål. Med en frokostordning undgås bekymringerne, og der kan samtidig spares på budgettet.

Glade og tilfredse medarbejdere giver et bedre miljø i virksomheden, og den gode mad er en af hovedvejene til velfærd. En veltillavet frokostbuffet dækker mange jobtyper, da der skal samles energi til både hjerner og muskler. Der skal være en varm hovedret, forskellige kategorier af pålæg, en god fyldig frokostsalat og knasende friske salater alt efter årstiden. Hertil hører nybagt fuldkornsbrød af forskellig slags og en serie lækre oste. Dette sikrer mangfoldigheden og en frokostordning til virksomheden i Herning, hvor arbejdsenergien er på plads.

 

En frokost man kan stole på

En frokost partner skal være til at stole på, og med den kompetence og erfaring Kokken & Co har samlet gennem levering af frokostmenuer til talrige virksomheder gennem årene, er der garanti for en god frokost hver dag året rundt. Frokostordningen tilpasses den enkelte virksomhed med nye menuer hver uge, der er skabt med henblik på medarbejdernes energi og sundhed. Dette er samtidig kendetegnet for Kokken & Co.

 

Tilbud

Vi laver kun det, vi er bedst til og ikke andet, og er yderst fleksible med en tilpasset løsning, der matcher budgettet. Vi lytter til ønsker og behov. Bestil et møde, og lad os sammen finde frem til en frokostordning der indfrier kravene. Ønskes en smagsprøve kan vi aftale en uges frokostlevering, hvor kollegerne kan afprøve den sunde og lækre frokostmenu. Betal kun for 3 dage.

Book et uforpligtende frokostmøde

Vi leverer frokostordninger i hele landet

Vi leverer bl.a. til København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør og til virksomheder i resten af det brofaste Danmark.

Kokken & Co Administration

C.F. Tietgens Boulevard 30b
5220 Odense SØ

  CVR 17089234

Tjek os hos Fødevarestyrelsen

   Smileyordningen

Følg os på de sociale medier

   Linkedin

Kontakt os

7199 9816 
Send os en mail  

Fortrolighedspolitik

 

Cookies