Horsens frokostordning der holder madudgiften konstant

  • Løn / Ferie
  • Køkken med hvidevarer og inventar
  • En kok og assistenter

Der er mange udgifter, når man driver sit eget køkken i virksomheden, og ofte er køkkendrift ikke en del af kerneområdet men mere et nødvendigt tillæg. Der kan spares på bundlinjen, og udgiften behøver ikke at være en vekslende post i budgettet. Med en frokostordning i Horsens fra en samarbejdspartner der beskæftiger sig med det, de kan bedst, kan der spares penge og administration og samtidig holdes mad udgiften konstant.

En god frokostordning fordrer variation, samtidig med at smagsløgene også fornøjes. Frokosten er et af dagens vigtigste måltider, og skal indeholde lidt for enhver smag. En lækker varm ret i sammenhold med den rette frokostsalat udgør grundelementerne. Når så tillægges delikat pålæg, salatbar og flere grupper af nybagt brød samt gode lækre oste, er frokostmenuen komplet, og der er fornyet energi til eftermiddagens opgaver i Horsens.

 

Favorabelt og ukompliceret

Det er økonomisk favorabelt og ukompliceret med en frokostordning, hvor maden leveres til virksomheden dagligt året rundt. Den daglige frokostbuffet tilvirkes af kokke med erfaring og den rette kompetence i professionelle køkken omgivelser. Virksomheder i Horsens opnår disse fordele:

  • Der betales altid kun for antallet af reelt spisende medarbejdere/ gæster
  • Udgiften på budgettet er ikke variabel, og den totale pris kendes altid
  • Slut med pludseligt opståede uventede omkostninger
  • Sygedage og ferielukninger i virksomhedens køkken undgås totalt

 

Tilbud

Få en ordning der er til at regne med fra en partner med mange års erfaring i frokost levering. Hør hvordan der kan spares op til 17 % på budgettet med en sikker frokostordning. Aftal et møde, hvor vi lytter til jeres ønsker, ideer og krav. På denne baggrund udfærdiges et tilbud ud fra en gennemgående og grundig analyse, der sikrer kollegerne den gode mad for fremtiden.

Kontakt Kokken & Co’s kundeservice og hør nærmere på tlf.: 71 99 98 16, hverdage fra 9 til 16.

Du kan også klikke herunder - Så kontakter vi dig:

Få uforpligtende tilbud

Vi leverer frokostordninger i hele landet

Vi leverer bl.a. til København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør og til virksomheder i resten af det brofaste Danmark.

Kokken & Co Administration

C.F. Tietgens Boulevard 30b
5220 Odense SØ

  CVR 17089234

Tjek os hos Fødevarestyrelsen

   Smileyordningen

Følg os på de sociale medier

   Linkedin

Kontakt os

7199 9816 
Send os en mail  

Fortrolighedspolitik

 

Cookies