København frokostordning der er tilpasset hjerne og muskler

  • Træt af en trist udseende frokostbuffet?
  • Træt af gryder, potter og pander og dyrt køkken personale?
  • Træt af madspild, sygedage og ferielukninger?

Så er tiden moden til at tage det næste skridt og få daglig frokost levering fra en partner med speciale i frokostordning til virksomheder i hele København og omegn. Bliv lettet for byrden med at administrere eget køkken og personale og spar samtidig på bundlinjen.

Når medarbejderne sætter sig til frokostbordet, skal der være noget for alle. Frokostmenuen skal både være varieret og mættende og på samme gang sund og lækker. Med dagens varme ret, et godt sortiment af pålæg samt en lækker fyldig frokostsalat skabes grundlaget for en solid arbejdsindsats. Hertil hører naturligvis friske sprøde salater af forskellig smag samt lækre hjemmelavede dressinger og flere slags frisklavet brød plus tilhørende delikate oste.

 

Skræddersyet til virksomheden

Som kunde hos Kokken & Co er virksomheden garanteret en frokostordning i København, der både er tilpasset hjerne og muskler. Med skiftende menuer hver uge året rundt sikres mangfoldigheden og den rette ernæringssammensætning. Det betyder også at dagens frokost, aldrig bliver kedelig for medarbejderne. Vi leverer simpelthen en daglig løsning tilpasset specielle ønsker og skræddersyet direkte til virksomhedens behov.

 

Tilbud

Er du interesseret i at høre yderligere om, hvordan virksomheden opnår den ultimative fleksible frokostordning, og samtidig sparer på budgettet, kan du booke et møde. Vi leverer også gerne en prøve på vores kunnen. Få maden på prøve i en uge og lad kollegerne afgive dommen. Der betales kun for tre dage. Kend altid den samlede pris uden ekstra poster på budgettet og få leveret den daglige frokost. Det er enkelt og let.

Få uforpligtende tilbud

Vi leverer frokostordninger i hele landet

Vi leverer bl.a. til København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør og til virksomheder i resten af det brofaste Danmark.

Kokken & Co Administration

C.F. Tietgens Boulevard 30b
5220 Odense SØ

  CVR 17089234

Tjek os hos Fødevarestyrelsen

   Smileyordningen

Følg os på de sociale medier

   Linkedin

Kontakt os

7199 9816 
Send os en mail  

Fortrolighedspolitik

 

Cookies