Kolding frokostordning hvor de totale omkostninger altid kendes

  • Uventede omkostninger på køkkendriften?
  • Flere sygedage end forventet?
  • Uventede udgifter til råvarer?

Der er nok at tænke på, når virksomhedens køkken skal administreres. Maden skal tiltale alle medarbejdere, og både være interessant, mættende, varieret, sund og lækker og give energi og arbejdslyst til resten af arbejdsdagen. Med frokost levering til virksomheden i Kolding kan der frigives tid og energi til andre opgaver, og når dette kombineres med lavere omkostninger, har vi en frokostordning, der tilfredsstiller alle.

Det skal være muligt at variere kosten hver eneste dag, så der er energioverskud til dagens opgaver. En velsmagende sund frokostbuffet skal indeholde noget for enhver smag, uanset om appetitten er til fisk eller kød, salat eller pålæg eller ost og brød. Når retterne i menuen yderligere udskiftes regelmæssigt, giver resultatet glade og tilfredse kolleger med overskud.

 

Luft i økonomien

En frokostordning fra Kokken & Co giver luft i økonomien, uden at der spares på kvaliteten og udbuddet. Frokostmenuen leveres dagligt til virksomheder i Kolding året rundt tilvirket af kokke med erfaring fra både ind og udland, og er naturligvis tilpasset den enkelte virksomhed. Vi lytter til ønsker, krav og behov, så løsningen matcher opgaven, og samspillet fungerer til alles tilfredshed.
Det er ikke nødvendigt med et stort køkken og dyre kokke uddannelser. Vi stiller allerede begge dele til rådighed med følgende fordele:

  • De totale omkostninger kendes altid
  • Følgelig er der ingen uventede omkostninger
  • Intet uventet madspild
  • Ingen ferielukninger, ingen sygedage

 

Tilbud

Med stor erfaring i levering af frokostordninger til mange virksomheder er et samarbejde med os en fremtidssikret løsning. Aftal et møde hvor vi lytter til ønsker, behov og krav, og på denne baggrund udfærdiger et tilbud med bund i en dyberegående og faktisk beregning.

Kontakt kundeservice dagligt alle hverdage på tlf.: 71 99 98 16 eller klik herunder og bliv kontaktet:

Få uforpligtende tilbud

Vi leverer frokostordninger i hele landet

Vi leverer bl.a. til København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør og til virksomheder i resten af det brofaste Danmark.

Kokken & Co Administration

C.F. Tietgens Boulevard 30b
5220 Odense SØ

  CVR 17089234

Tjek os hos Fødevarestyrelsen

   Smileyordningen

Følg os på de sociale medier

   Linkedin

Kontakt os

7199 9816 
Send os en mail  

Fortrolighedspolitik

 

Cookies