kokkenogco.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på kokkenogco.dk
OK
Pia Tukjær Eriksen
Kundeservice
Marlene Lørup Rasmussen
Kundeservice

Pia Tukjær Eriksen
Kundeservice
Marlene Lørup Rasmussen
Kundeservice

En dele af Catering Danmark


  1.  
    Fødevarestyrelsens smiley
  2. Traef-logo_2015 

    Vi deltager på HR-messe!

    Få en gratis smagsprøve
    30/9-1/10 i Øksnehallen, stand 100


 

Historie

Kokken & Co er en del af Catering Danmark, der har eksisteret siden 1966. Vi er landsdækkende og har køkkener i København, Slagelse, Århus og Odense.

Vi kender danskerne, deres madvaner og præferencer. Vi følger hele tiden med i, hvordan vaner og ønsker ændre sig, så vi kan tilpasse vores opskrifter til tidens trend. Og vi lader os også inspirere af det internationale køkken.

Hygiejne er et kardinalpunkt for os, og vi har 4 levnedsmiddel kontrolbesøg om året. Desuden har vi tilknyttet Steins Laboratorium A/S, så vi hele tiden er på højde med lovens forskrifter.

Catering Danmark

En voksende succes

Catering Danmark er en solid virksomhed med over 120 medarbejdere, mere end 200 vognmænd og en årsomsætning på mere end 100 millioner kroner. Catering Danmark er en af de hurtigst voksende virksomheder i Catering branchen.

Catering Danmark har nået en førende position i markedet gennem et godt købmandskab. God og stabil kvalitet. Sund fornuft og konstant fokus på kundernes behov.

Hvert brand har sin helt egen profil, men er samtidig fælles om et godt og velstruktureret bagland med fælles funktioner som logistik, indkøb, IT, økonomi, marketing og produktudvikling.

Profilerne har hver især fokus på levering af catering, til enhver lejlighed og dermed med forskellige gode råvarer, tilberedningsmetoder og opskrifter.

 

Med over 50 år på bagen er Kokken & Jomfruen det ældste brand i Catering Danmarks portefølje. Kokken & Jomfruen har et af landets største menukort, og vi leverer mad til enhver anledning, uanset om det er en uformel hyggestund med de nærmeste, en reception eller en stor fest.

  

Maden fra Smageriet følger tidens gastronomiske trends og bliver i høj grad påvirket af verdenskøkkenet – det vi ser og smager på vores rejser. Vores madudviklere lader sig hele tiden inspirere til at udvikle nye retter. For at fremelske den gode smag har vi fokus på at bruge de 6 smagsnuancer; sødt, surt, salt, bittert, skarpt og astringent.
Udvalget af råvarer og andre detaljer, er med til at skabe en dejlig mad- og smagsoplevelse.

Kokkens Hverdagsmad er nem aftensmad til familien ugens fire første dage. Maden bliver leveret med posten om mandagen, og skal kun varmes og anrettes. Det betyder, at du i løbet af ca. 20 minutter kan have aftensmaden klar. Maden er lavet efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Jobansøgning

Vi har løbende brug for kompetente og engagerede medarbejdere både i køkkener og administration. Så hvis du går og drømmer om at blive en del af vores team, så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning eller søge et af de ledige jobs, vi aktuelt har slået op. Læs mere her