kokkenogco.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på kokkenogco.dk
OK
Marlene Lørup Rasmussen
Kundeservice

Marlene Lørup Rasmussen
Kundeservice

En dele af Catering Danmark


  1.  
    Fødevarestyrelsens smiley
  2. Traef-logo_2015 

    Vi deltager på HR-messe!

    Få en gratis smagsprøve
    30/9-1/10 i Øksnehallen, stand 100


 

Vi er mere end bare en frokostordning…

Kokken & Co er en del af Catering Danmark, der har eksisteret siden 1966. Vi er landsdækkende og fra vores køkkener i København, Århus og Odense, bringer vi til daglig frokostordninger ud til kunder i hele Danmark.

Vi fokuserer på traditionelle og varierende retter, med fokus på hver enkelt kundes behov. Vi tror på et ernærende, grønt og godt måltid.

Catering Danmark

Vi vil skabe en pause…

Mangler I plads, ønsker I ikke ansvaret for en kantine eller måske ønsker I bare, at give medarbejderne et ekstra gode og slippe for at smøre madpakker hver dag, så er I kommet til rette sted.

Vi er med vores mere end 50 års erfaring godt rustet til at supplere jeres hverdag.

Vores brands:

Profilerne ved Catering Danmark har hver især fokus på levering af catering, til enhver lejlighed og dermed med forskellige gode råvarer, tilberedningsmetoder og opskrifter.

 

Med over 50 år på bagen er Kokken & Jomfruen det ældste brand i Catering Danmarks portefølje. Kokken & Jomfruen har et af landets største menukort, og vi leverer mad til enhver anledning, uanset om det er en uformel hyggestund med de nærmeste, en reception eller en stor fest.

  

Maden fra Smageriet følger tidens gastronomiske trends og bliver i høj grad påvirket af verdenskøkkenet – det vi ser og smager på vores rejser. Vores madudviklere lader sig hele tiden inspirere til at udvikle nye retter. For at fremelske den gode smag har vi fokus på at bruge de 6 smagsnuancer; sødt, surt, salt, bittert, skarpt og astringent.
Udvalget af råvarer og andre detaljer, er med til at skabe en dejlig mad- og smagsoplevelse.

Kokkens Hverdagsmad er nem aftensmad til familien ugens fire første dage. Maden bliver leveret med posten om mandagen, og skal kun varmes og anrettes. Det betyder, at du i løbet af ca. 20 minutter kan have aftensmaden klar. Maden er lavet efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Jobansøgning

Vi har løbende brug for kompetente og engagerede medarbejdere både i køkkener og administration. Så hvis du går og drømmer om at blive en del af vores team, så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning eller søge et af de ledige jobs, vi aktuelt har slået op. Læs mere her