Randers frokostordning der integrerer behov, krav og ønsker

  • Ingen mæthedsfornemmelse?
  • Manglende variation?
  • Gnidninger blandt kollegerne?

Dette er ofte effekten af en mindre god frokostmenu. Arbejdsevnen nedsættes, og humøret daler blandt medarbejderne. En frokostbuffet skal være sund, lækker, ernæringsrigtig og velsmagende. Med en frokostordning fra en catering partner der kender sin profession, får virksomheder i Randers alt dette og til en bedre pris.

Frokostordningen skal passe flere jobtyper på arbejdspladsen. Ikke blot skal musklerne kunne arbejde, men hjernen skal også have den nødvendige energi for at kunne virke uforstyrret. En passende frokostbuffet består ofte af en lækker varm ret, flere typer delikat pålæg, en god nærende lunchsalat, knasende friske salater tilsat hjemmelavede dressinger og et sortiment af gode oste. Hermed er grundlaget skabt for en solid arbejdsindsats i virksomheden i Randers resten af dagen.

 

Vi tilpasser løsningen

Som det centrale ved en frokostordning er maden, men ligeså vitalt er det at have en partner med styr på indkøb, produktion og logistik, når frokosten skal leveres dag efter dag året rundt. Med en landsdækkende frokostordning har Kokken & Co skabt et koncept med velsmagende, sunde og energirigtige menuer, der dækker behovet og ønskerne for de fleste jobtyper. Formlen er simpel; Vi laver det vi er gode til og ikke andet. Vi tilpasser løsningen til din virksomhed i Esbjerg.

 

Tilbud

Aftal gerne et møde, hvor vi lytter til behov, krav og ønsker. Sammen finder vi lige den løsning, der passer med budgettet og virksomhedens målsætning og medarbejdere. Lad os eventuelt give en prøve på vores kunnen ved at levere frokosten i en uge. Der betales kun for tre dage.
Kontakt vores kundeservice på telefon 71 99 98 16 hverdage mellem 9 og 16, eller:

Bliv kontaktet

Vi leverer frokostordninger i hele landet

Vi leverer bl.a. til København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør og til virksomheder i resten af det brofaste Danmark.

Kokken & Co Administration

C.F. Tietgens Boulevard 30b
5220 Odense SØ

  CVR 17089234

Tjek os hos Fødevarestyrelsen

   Smileyordningen

Følg os på de sociale medier

   Linkedin

Kontakt os

7199 9816 
Send os en mail  

Fortrolighedspolitik

 

Cookies