Vejle frokostordning der giver energi til både muskler og tankeaktivitet

Eget køkken i virksomheden? Administration, investeringer i inventar, hvidevarer og tilbehør og dertil kommer sygedage og ferie. For de fleste betyder det en væsentlig post på budgettet samt en ikke uvæsentlig investering i tid. Tid der kan bruges på mere påtrængende opgaver indenfor virksomhedens virke. Med en frokostordning til virksomheder i vejle lettes byrden, bekymringerne er færre, og der skabes på samme tid luft i budgettet.

En god frokostmenu skal være varieret og indeholde den rigtige mængde af retter, så der er lyst og overskud til resten af arbejdsdagens aktiviteter. En god frokostsalat kombineret med en varm ret og i tillæg flere forskellige slags pålæg. Hjemmebagt brød fra eget bageri samt lækre oste og naturligvis en salatbar hører sig frokosttid til, og sikrer et sundt nærende grundlag for resten af dagen. Med en frokostordning der dækker mange jobtyper, og giver energi til både muskler og tankeaktivitet, er virksomheden i Vejle garanteret en økonomisk fordelagtig løsning og veltilfredse medarbejdere.

 

Erfaring tæller

Kokken & Co har gennem mange år erhvervet sig et solidt grundlag for at levere mad til danske virksomheder. Erfaring tæller, når menuerne skal sammensættes, og med en fornuftig indkøbspolitik samt en logistik og produktionsplan der matcher, kan frokosten leveres året rundt med nye menuer ugentligt. Det er nemt at budgettere, for de samlede omkostninger kendes altid med en frokostordning, og der er ikke uforudsete omkostninger.

 

Tilbud

Drop eget køkken, og få den daglige frokost fra en erfaren catering partner, det er helt enkelt. Løsningen tilpasses virksomheden, og mulighederne er mange. Vi lytter til behov, krav og ønsket serviceniveau, og viser gerne hvordan, der kan spares op til 17% på budgettet med en frokostordning fra os. Book et møde og lad os sammen finde den løsning der tilfredsstiller virksomhed og medarbejdere.

Få uforpligtende tilbud

Vi leverer frokostordninger i hele landet

Vi leverer bl.a. til København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør og til virksomheder i resten af det brofaste Danmark.

Kokken & Co Administration

C.F. Tietgens Boulevard 30b
5220 Odense SØ

  CVR 17089234

Tjek os hos Fødevarestyrelsen

   Smileyordningen

Følg os på de sociale medier

   Linkedin

Kontakt os

7199 9816 
Send os en mail  

Fortrolighedspolitik

 

Cookies